Language : English | Malaysia | 中文
Acara Terdahulu
Acara > Acara Lalu
Acara 2015 :
 
 
11-14/09/2015
Pelancongan Insentif ZHULIAN 2014/2015 - Kunming, China
 
Pelancongan Insentif ke Kunming telah disertai oleh rombongan para Pengedar dan Pemimpin yang berjaya memenuhi kelayakan kempen yang berkenaan pada tahun lalu. Sejurus tiba, mereka telah dibawa bersiar-siar di lokasi-lokasi pelancongan yang menarik, selain turut membeli-belah cenderahati unik serta menikmati juadah tempatan yang lazat. Menjelang malam, mereka telah disediakan penginapan mewah di hotel bertaraf 5 bintang. Percutian yang singkat tetapi padat dan mengujakan ini ternyata telah menyediakan kesempatan untuk mereka beristirahat dan bersantai ceria sebelum pulang ke tahan air dan meneruskan kembali perjuangan Dunia Keemasan masing-masing!
 
04-06/09/2015
Seminar Kepimpinan Kebangsaan Ke-46
 
Seminar Kepimpinan Kebangsaan kali ini menampakkan semua peserta teruja, peka, segar dan bersemangat mengikuti setiap aturcara yang disediakan. Aktiviti 'Treasure Hunt' yang dianjurkan menyerlahkan lagi sikap kerjasama di kalangan mereka. Perkongsian ilmu kesihatan dan produk yang informatif oleh Penasihat Saintifik ZHULIAN pula telah membuatkan semua semakin teruja dengan produk ZHULIAN. Dan, rangsangan motivasi daripada Chartered Master Trainer, En. Omar Stirling yang diundang khas telah berkesan menyemarakkan obor semangat juang setiap peserta yang pasti membantu mereka mencorakkan perjalanan perniagaan yang indah di ZHULIAN!
 
22/08/2015
Hari Terbuka dan Majlis Usahawan Cemerlang 2015
 
Sangat meriah dan sangat di luar jangkaan! Majlis Usahawan Cemerlang 2015 yang baru sahaja berlalu telah dihadiri oleh lebih 4000 tetamu yang kelihatan amat gembira dengan pengisian majlis ini. Hari Terbuka yang bermula seawal 9 pagi telah membawa para tetamu ke ketiga-tiga premis kilang dan pejabat ZHULIAN di Plot 3, Plot 42 dan Plot 41. Bagi mengikuti Majlis Usahawan Cemerlang 2015, selain memenuhi ruang Auditorium yang telah memuatkan hampir 2500 tetamu, para hadirin turut memenuhi ruang-ruang yang disediakan di lobi dan foyer yang dilengkapi skrin LED yang besar. Sebelum acara dimulakan, para hadirin telah dihiburkan terlebih dahulu dengan persembahan mencuit hati daripada penghibur tidak asing lagi iaitu Helmi The Gimmick, serta nyanyian hebat daripada Aliyah! Keterujaan memuncak dengan penampilan para Pemimpin yang diraikan di pentas di mana para hadirin tidak putus-putus bertepuk sorak sebagai tanda penghargaan dan sokongan. Semestinya sesi Cabutan Bertuah yang menawarkan jumlah wang tunai keseluruhan sebanyak RM30,000 menjadi sesi yang amat dinanti-nantikan. Pada majlis ini, seramai 23 Pemimpin perintis yang telah lebih 20 tahun berjuang dan mencurahkan kesetiaan mereka kepada ZHULIAN telah diraikan dan dihargai dengan penyampaian cek bernilai RM10,000 setiap seorang. Kehadiran mereka pada majlis ini membuka peluang kepada para Pemimpin pelapis mengenali para Pemimpin yang telah berjaya membuka laluan buat semua. Dan, tirai majlis dilabuhkan dengan kibaran bendera-bendera kecil serta nyanyian lagi "Tanggal 31" dan "Wawasan ZHULIAN" dengan penuh semangat oleh barisan Pengurusan, para Pemimpin dan hadirin sekalian.
 
21/08/2015
Forum Mitra Usaha Cemerlang 2015 - Delegasi ZHULIAN Indonesia
 
Sebuah majlis penganugerahan buat para Pemimpin dari ZHULIAN Indonesia telah dilangsungkan di Ibu Pejabat Antarabangsa ZHULIAN. Lebih 200 Pemimpin, Pengedar dan pasangan mereka telah menyertai acara lawatan kilang di Plot 3, Plot 42 dan Plot 41 sebelum diraikan di ZHULIAN Royal Crown Auditorium. Istimewanya acara ini apabila seorang Pemimpin telah menerima Anugerah Jasa Kencana dan cek bernilai Rp.150,000,000.00 iaitu RCD Pertama di Indonesia, RCD Eddie Sutanto Tan. Selain penyampaian anugerah kepada para DSM, CDM & RCM baru, penerima Tabung Kereta serta para Pemimpin yang telah menyertai DIF 2015, sesi berkongsi pengalaman bersama para Pemimpin cemerlang yang terpilih juga telah berlangsung.
 
25/04-01/05/2015
Forum Antarabangsa Diamond 2015 ke Switzerland
 
Kira-kira 300 Pemimpin dan pasangan masing-masing telah menikmati percutian menakjubkan hampir seminggu di Switzerland sempena DIF 2015 kali ini. Pemandangan yang indah dalam kedinginan suasana telah dihangatkan dengan aneka aktiviti bersama-sama rakan seperjuangan sekalian. Keterujaan yang dirasai di Switzerland pasti telah dan akan berterusan merangsang semangat para Pemimpin ini untuk meraih tempat bagi DIF berikutnya! Pada masa yang sama, pengalaman berharga dan kenangan manis mereka sudah tentu menempiaskan keinginan buat warga Pengedar yang lain untuk menjejaki kejayaan yang sama hebatnya di masa akan datang.
 
28/03/2015
Konvensyen Regional 2015
 
Lebih 1000 tetamu telah membanjiri ZHULIAN Royal Crown Auditorium bagi menyertai aturcara Konvensyen Regional 2015 yang buat julung kalinya dilangsungkan secara besar-besaran di satu lokasi terpilih sahaja, di samping berkesempatan mengikuti program Lawatan Kilang sebelum acara utama dimulakan. Selain mengiktiraf para SSE, SM dan SSM baru, sesi berkongsi petua dan pengalaman bersama RCD Hajjah Salina Bt Selamat dan RCD Wan Su Bt Jafar, beberapa cabutan bertuah dengan ganjaran produk dan tunai lumayan telah mendapat respon yang sungguh memberangsangkan! Selain itu, senarai agensi cemerlang yang menerima anugerah Top 10 Agencies 2014 dan Agency Cash Reward 2014 juga telah diumumkan! Semestinya setiap yang menerima pengiktirafan dan anugerah di sini telah meninggalkan kesan di hati mereka yang menjadi saksi kecemerlangan para penerima anugerah!
 
24, 25 & 31/1, 1, 7 & 15/2/15
Seminar Financial Freedom For Everyone
 
Seramai 10 Pemimpin RCD dan RCM telah ditampilkan di 8 lokasi bagi berkongsi pelbagai petua, nasihat dan tunjuk ajar bagaimana mereka mengurus belanjawan dan mengatur strategi di dalam Dunia Keemasan ini. Melalui seminar ini, para peserta ditunjukkan cara dan idea untuk mereka merancang dan menyusun perniagaan dan kewangan dengan lebih baik.