Language : English | Malaysia | 中文
Acara Terdahulu
Acara > Acara Lalu
Acara 2014 :
 
 
12-14/12/2014
Seminar Kepimpinan Kebangsaan Ke-45
 
Selaraskan Usaha Dengan Matlamat, Perkasakan Harapan Dan Impian! Seminar Kepimpinan Kebangsaan Ke-45 berlangsung dengan penyertaan seramai hampir 350 peserta. Program-program menarik bagi mengukuhkan pengetahuan para peserta mengenai produk baru, pindaan pelan perniagaan baru serta tiupan semangat baru untuk menghadapi tahun 2015 telah dilangsungkan. Selain kehadiran para Pemimpin yang berkaliber, Syarikat telah mengundang Chief Master Trainer yang terkenal ~ Dr. Lawrence Walter Ng untuk menitipkan ilmu agar para peserta menyerlah sebagai ”Champion”! Semoga dalam keterujaan dan semangat berkobar menuntut ilmu melalui Seminar ini akan menjanakan kecemerlangan dan kejayaan menakjubkan di tahun baru kelak!
 
11 & 12/10, 02 & 15/11
Seminar Pemakanan Dan Pembelajaran Kanak-Kanak
 
Penasihat Saintifik ZHULIAN, iaitu Prof. Dr. Azhar Bin Mat Easa bekerjasama dengan pihak Syarikat mengendalikan seminar yang berinformasi mengenai fungsian otak, kehebatan produk nutrisi dan kesihatan ZHULIAN yang dapat merangsang pembelajaran dan kesihatan anak-anak di empat lokasi terpilih. Turut berlangsung adalah pameran ringkas mengenai pembelajaran dan kesihatan anak-anak; penyediaan minuman Royalmix untuk dicuba secara percuma; sesi perkongsian pengalaman ibu bapa dan anak-anak yang telah merasai kesan menakjubkan rangkaian produk kesihatan ZHULIAN serta sesi Soal-Jawab bersama Dr. Azhar.
 
01/11/2014
Perasmian Makmal Bersama ZHULIAN-USM
 
Makmal Bersama ZHULIAN-USM di Pusat Pengajian Teknologi Industri, USM Pulau Pinang yang menerima suntikan sumbangan sebanyak RM500,000 daripada ZHULIAN telahpun siap bagi dimanfaatkan oleh para graduan lepasan ijazah USM! Baru-baru ini barisan Pengurusan Tertinggi ZHULIAN, wakil-wakil dari pihak USM dan seramai lebih 50 Pemimpin ZHULIAN telah bersama-sama menghadiri majlis perasmiannya yang ringkas tetapi meriah!
 
09/08/2014
Jamuan Raya Aidilfitri
 
Semangat 1 ZHULIAN dipupuk dan pertalian ukhwah dirapatkan lagi! Sempena perayaan Aidilfitri di bulan Syawal, pihak Pengurusan telah mengadakan rumah terbuka khas untuk para Pemimpin Diamond dan Ejen Bertauliah di Ibu Pejabat di Pulau Mutiara. Seramai kira-kira 500 pemimpin Diamond dan Ejen telah hadir menyerikan majlis yang meriah dan ceria tersebut. Majlis dimulakan dengan ucapan daripada Pengarah Urusan Kumpulan, En. Danny M. K. Teoh yang amat memberangsangkan. Sebelum jamuan bermula, para jemputan berhimpun di ZHULIAN Royal Crown Auditorium untuk mengikuti program menarik yang disusun khas demi meraikan Hari Raya yang mulia; antara program tersebut termasuk pertandingan menganyam ketupat, permainan menyambung lagu Raya, persembahan nyanyian lagu, serta sesi cabutan bertuah yang menawarkan hadiah-hadiah lumayan. Beberapa pemimpin juga tampil ke pentas untuk berkongsi pengalaman masing-masing yang amat merangsang semangat meraih kemenangan di persada ZHULIAN.
 
06-08/06/2014
Seminar Kepimpinan Kebangsaan Ke-44
 
Berganding Erat Memartabatkan Kejayaan! Seramai lebih 300 peserta telah menyertai Seminar yang dilangsungkan di Bukit Gambang Resort City kali ini. Menariknya kali ini, seramai 10 Pemimpin yang terdiri daripada RCD dan RCM ZHULIAN telah berganding erat berkongsi ilmu, kemahiran dan kelebihan masing-masing untuk memastikan seluruh Warga ZHULIAN yang mengikuti SKK44 ini dapat menterbilangkan kerjaya dan mencipta kejayaan yang luar biasa!
 
25/05/2014
Hari Penganugerahan 2014
 
Semarak Semangat Kecemerlangan! Dari awal hingga ke akhir, Hari Penganugerahan 2014 telah berlangsung penuh kegemilangan! Sama ada Pemimpin yang hadir untuk menerima anugerah di pentas, mahupun para Pemimpin, Pengedar dan hadirin yang hadir untuk memberikan sokongan padu terhadap mentor dan rakan seperjuangan mereka ~ semuanya kelihatan cukup teruja mengikuti setiap aturcara yang dirancang teliti. Satu anugerah khas sempena menyambut Ulang Tahun ke-25 Penubuhan Syarikat ZHULIAN, ~ Kurnia Perkasa telah disampaikan kepada para Pemimpin yang memenuhi kelayakan. Selain itu, sambutan Jubli Perak serta sambutan Hari Ibu turut dilangsungkan. Kemuncak acara pastinya adalah pengumuman barisan Diamond Star 2014 dan Pengedar Terunggul 2013. Syabas dan tahniah kepada semua Pemimpin cemerlang, terutama sekali Setinggi-tinggi Tahniah buat Pengedar Terunggul 2013, RCD Wan Su Bt Jafar.
 
10-11/05/2014
Seminar Orientasi Diamond
 
Selepas mengikuti acara Lawatan Kilang khas secara dekat, seramai kira-kira 40 Diamond telah berkesempatan mengikuti hari pertama Seminar Orientasi Diamond bersama-sama Pengedar Terunggul 2010, RCD Hajjah Salina Bt Selamat untuk menimba ilmu mengenai Pelan Perniagaan Keemasan dengan kupasan yang lebih teliti tetapi mudah. Pada keesokan harinya, seramai hampir 400 peserta yang terdiri daripada pelbagai lapisan Pengedar dan Pemimpin telah memenuhi ZHULIAN Royal Crown Auditorium untuk mengikuti sesi Q&A yang amat berinformatif bersama Bonda RCD iaitu RCD Hajjah Ramlah Bt Abu Bakar dan RCD Hajjah Salina. Seminar berakhir dengan aktiviti sambutan Hari Ibu yang cukup menyentuh hati.
 
27/04-03/05/2014
Forum Antarabangsa Diamond 2014 ke Tokyo, Jepun!
 
Pemimpin Yang Terbaik Di Antara Yang Terbaik seramai lebih 200 orang bersama pasangan masing-masing telah selamat pulang ke tanah air selepas lebih 5 hari melancong ke serata Tokyo, Jepun! Pelbagai program telah disusun padat bagi memastikan keseronokan yang dirasai adalah semaksimumnya ~ setimpal dengan usaha yang telah dilaburkan bagi memastikan tiket DIF 2014 dalam genggaman mereka. Selain mencuci mata sambil menjejakkan kaki ke pelbagai lokasi pelancongan hebat, para peserta berkesempatan menikmati pelbagai juadah tempatan yang unik dan lazat, serta membeli-belah aneka cenderahati sebagai kenangan sebuah pelancongan yang sungguh mengasyikkan!
 
22-23/03/2014
Diamond National Honeymoon Programme & Acara Kemuncak ZHULIANKU PERKASA
 
Diamond National Honeymoon Programme & Acara Kemuncak ZHULIANKU PERKASA telah mencetus keseronokkan bagi para peserta yang terlibat! Majlis yang merupakan cetusan idea bernas RCD Hajjah Ramlah Bt Abu Bakar telah berlangsung dengan penuh kegemilangan. Kehadiran barisan Pengurusan Tertinggi ZHULIAN yang diketuai Pengasas, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan ~ En. Teoh Beng Seng memeriahkan lagi suasana. Para Pemimpin dan pasangan masing-masing yang hadir dengan pakaian bak mempelai pada hari pertama telah mengikuti pelbagai acara yang sungguh mengujakan. Para peserta yang hadir pada hari kedua pula telah menjadi sebahagian daripada hari yang sungguh bersejarah ~ penyampaian sebatang cokmar perak, Cokmar ZHULIANKU PERKASA yang bernilai lebih RM60,000 oleh RCD Hajjah Ramlah dan suami, Tuan Haji Ahmad Razali Bin Mustaffa kepada En. Teoh Beng Seng sebagai tanda sambutan Jubli Perak penubuhan Syarikat ZHULIAN. Majlis juga turut meraikan ulang tahun kelahiran En. Teoh Beng Seng!
 
13/02/2014
Persidangan Agensi Kebangsaan 2014
 
Bersidang ke arah penambahbaikan bersama! Seramai hampir 150 Ejen daripada 73 buah Agensi bertauliah telah berhimpun untuk berbincang dan mengaju soalan, serta mendengar perkembangan dan perancangan Syarikat daripada barisan Pengurusan Tertinggi yang diketuai oleh Pengarah Eksekutif Kumpulan merangkap Pemangku Pengarah Pemasaran ZHULIAN, En. Eddie Khoo Teng It. Anugerah “Top Ten Agencies 2013” dan ganjaran “Agency Cash Reward 2013” juga telah disampaikan kepada Agensi-agensi luar biasa sebelum persidangan bersurai.