Language : English | Malaysia | 中文
Acara Terdahulu
Acara > Acara Lalu
Acara 2015 :
 
 
25/04-01/05/2015
Forum Antarabangsa Diamond 2015 ke Switzerland
 
Kira-kira 300 Pemimpin dan pasangan masing-masing telah menikmati percutian menakjubkan hampir seminggu di Switzerland sempena DIF 2015 kali ini. Pemandangan yang indah dalam kedinginan suasana telah dihangatkan dengan aneka aktiviti bersama-sama rakan seperjuangan sekalian. Keterujaan yang dirasai di Switzerland pasti telah dan akan berterusan merangsang semangat para Pemimpin ini untuk meraih tempat bagi DIF berikutnya! Pada masa yang sama, pengalaman berharga dan kenangan manis mereka sudah tentu menempiaskan keinginan buat warga Pengedar yang lain untuk menjejaki kejayaan yang sama hebatnya di masa akan datang.
 
28/03/2015
Konvensyen Regional 2015
 
Lebih 1000 tetamu telah membanjiri ZHULIAN Royal Crown Auditorium bagi menyertai aturcara Konvensyen Regional 2015 yang buat julung kalinya dilangsungkan secara besar-besaran di satu lokasi terpilih sahaja, di samping berkesempatan mengikuti program Lawatan Kilang sebelum acara utama dimulakan. Selain mengiktiraf para SSE, SM dan SSM baru, sesi berkongsi petua dan pengalaman bersama RCD Hajjah Salina Bt Selamat dan RCD Wan Su Bt Jafar, beberapa cabutan bertuah dengan ganjaran produk dan tunai lumayan telah mendapat respon yang sungguh memberangsangkan! Selain itu, senarai agensi cemerlang yang menerima anugerah Top 10 Agencies 2014 dan Agency Cash Reward 2014 juga telah diumumkan! Semestinya setiap yang menerima pengiktirafan dan anugerah di sini telah meninggalkan kesan di hati mereka yang menjadi saksi kecemerlangan para penerima anugerah!
 
24, 25 & 31/1, 1, 7 & 15/2/15
Seminar Financial Freedom For Everyone
 
Seramai 10 Pemimpin RCD dan RCM telah ditampilkan di 8 lokasi bagi berkongsi pelbagai petua, nasihat dan tunjuk ajar bagaimana mereka mengurus belanjawan dan mengatur strategi di dalam Dunia Keemasan ini. Melalui seminar ini, para peserta ditunjukkan cara dan idea untuk mereka merancang dan menyusun perniagaan dan kewangan dengan lebih baik.