Language : English | Malaysia | 中文
Acara Terdahulu
Acara > Acara Lalu
Acara 2016 :
 
 
13/05/2017
Konvensyen Perdana
 
Majlis gilang gemilang yang telah berlangsung baru-baru ini bagaikan sebuah pesta di HQ ZHULIAN dan semestinya menyemarakkan semangat semua yang hadir yang rata-rata terinspirasi untuk sama-sama mengejar aspirasi. Pelbagai aktiviti berlangsung dari awal pagi sehinggalah majlis berakhir. Meninjau kesemua premis ZHULIAN; mendengar kisah teladan daripada barisan pemimpin lama dan baru yang cemerlang; peluang beramah-mesra sesama warga ZHULIAN jauh dan dekat; penampilan para Pengedar dan Pemimpin untuk menerima pengiktirafan masing-masing; mengikuti sesi cabutan yang amat mengujakan; melihat dari dekat barangan kemas saduran emas terbaru yang menawan; mengikuti sambutan hari ibu yang meriah...Sesungguhnya sebuah pengalaman bermakna yang akan menggerakkan keazaman setiap yang hadir untuk meraih yang terbaik melalui perniagaan ZHULIAN.
 
12 - 18/04/2017
Pelancongan Menerokai Khazanah Silam – Xi’an, China
 
Baru-baru ini para Pemimpin yang berkelayakan telah dibawa menerokai Xi’an, China. Antara pelbagai tempat yang dilawati, peluang bersolat di Great Mosque iaitu salah satu masjid tertua serta menjejakkan kaki ke tapak warisan dunia UNESCO iaitu Makam Maharaja Pertama Qin sudah pasti menjadi kenangan berharga buat ahli-ahli rombongan ZHULIAN kali ini. Semestinya peluang dan pengalaman semahal ini menjadi bertambah manis apabila dilalui bersama insan tersayang yang mengerti usaha yang telah dijayakan untuk sampai ke tahap ini. Semoga lebih banyak pengalaman indah dapat dinikmati bersama-sama!
 
10/12/2016
Konvensyen Perdana
 
Aspire To Excel! ZHULIAN Royal Crown Auditorium kembali meriah dengan kehadiran ramai Pemimpin yang meraikan dan juga diraikan! Kegembiraan jelas terpancar di wajah mereka ketika mengikuti segala aturcara majlis yang dijalankan. Penampilan 3 orang Pemimpin yang hebat-hebat belaka ke tengah pentas bagi berkongsi pengalaman dan panduan pasti telah meningkatkan keazaman para hadirin untuk mengejar kecemerlangan dan kejayaan tersendiri. Sempena ketibaan tahun yang serba baru nanti, diharapkan pencapaian baru yang lebih menakjubkan akan menjadi aspirasi semua yang telah terinspirasi. Tahniah dan syabas buat para Pemimpin yang berjaya menerima anugerah selayaknya!
 
24/09, 08, 09 & 15/10, 05 & 06/11/2016
Seminar Kesihatanku BES
 
Mencegah Lebih Baik Dari Mengubati! Penasihat Saintifik ZHULIAN iaitu Prof. Dr. Azhar Bin Mat Easa telah berkongsi panduan dan ilmu mengenai kelebihan produk-produk kesihatan ZHULIAN yang menyumbang kepada keadaan kesihatan yang BES – Bebas Enam Serangkai. Semoga ilmu bermanfaat ini dapat menolong mengoptimumkan kesihatan tubuh lebih ramai ahli masyarakat!
 
15/10/2016
Majlis Pengiktirafan Usahawan
 
Melakar Impian, Memahat Kejayaan! Semesti semua hadirin yang telah memenuhi ZHULIAN Royal Crown Auditorium pada hari yang berbahagia ini telah disogokkan dengan pelbagai inspirasi dan aspirasi tidak ternilai. Melihat keterujaan para Pemimpin yang diundang ke tengah-tengah pentas untuk menerima pengiktirafan selayaknya pasti menjentik keinginan para hadirin untuk mencipta sejarah kejayaan masing-masing. Kehadiran ramai Pemimpin ZHULIAN yang cemerlang turut menyerikan lagi majlis yang dianjurkan ini. Semoga majlis ini menjadi titik permulaan perjalanan menuju kecemerlangan masa hadapan! Tahniah dan syabas buat semua Pemimpin yang telah diraikan!
 
16 - 17/09/2016
Program "Eksklusif Merdeka, ZHULIAN Sinaran Masa Depan"
 
Menempuh Pengalaman Luar Biasa, Menjulang Aspirasi Maju Jaya! Program 2 hari telah berjalan dengan cemerlang. Program ZHULIAN Penang Amazing Race menyaksikan para peserta yang berbaju t-shirt jingga berpusu-pusu penuh semangat menerokai jalan-jalan terpilih di George Town bagi menyelesaikan tugasan yang diberi secara berkumpulan dalam tempoh masa yang ditetapkan. Kesabaran dan kerjasama terserlah sepanjang aktiviti ini berlangsung. Seterusnya, Seminar yang dijalankan pada hari kedua sesungguhnya membakar semangat semua yang hadir untuk lebih bersedia dalam keterujaan menghadapi perubahan yang akan berlaku tidak lama lagi. Selamat Maju Jaya!
 
6, 14, 20, 21 & 27/08/2016
"Successful Entrepreneur Training Programme (S.E.T. 3)"
 
Siri terakhir pelengkap S.E.T. telah berlangsung dengan jayanya. Beberapa Pemimpin terpilih telah berkongsi panduan, semangat dan pengalaman mereka dalam melayari cabaran dunia perniagaan ini serta kisah-kisah kejayaan mereka. Semoga tiupan ilmu bermanfaat sebegini akan menolong para Pengedar melangkah yakin menuju kecemerlangan!
 
16 - 17/07/2016
Program "I Come, I See, I Conquer"
 
Seramai kira-kira 500 Pengedar ZHULIAN telah mengikuti acara Lawatan Kilang di sebelah pagi, dan meneruskan rangka lawatan dengan menaiki trem di Bukit Bendera bagi menjejaki puncak tertinggi di Pulau Pinang. Pada hari kedua, 3 Pemimpin RCD iaitu RCD Hajjah Ramlah Bt Abu Bakar, RCD Hajjah Salina Bt Selamat dan RCD Hajjah Juryaini Bt Othman telah berkongsi ilmu dan menyuntik semangat para Pengedar untuk meneruskan usaha di dalam perniagaan ini. Terdahulu, Pengarah Urusan Kumpulan ZHULIAN, En. Danny M. K. Teoh telah menyeru para Pengedar agar tidak berlengah-lengah dalam mengejar impian mereka. Sempena kedatangan bulan Syawal, sambutan Lebaran yang ringkas tetapi meriah telah turut diadakan.
 
20 - 22/06/2016
Seminar Kepimpinan Kebangsaan Ke-48
 
Le Grandeur Palm Resort Johor menjadi lokasi mewah yang menarik bagi Seminar Kepimpinan Kebangsaan ke-48! Para peserta telah mengikuti pelbagai sesi ceramah bersama para Pemimpin terpilih yang berkaliber selain cukup disegani. Tajuk-tajuk perbentangan yang luas dan berkesan membakar semangat para peserta di dalam menyusun langkah menuju matlamat kejayaan masing-masing. Semoga keazaman dan usaha mereka bergerak selari dengan impian dan keinginan mereka. Ilhamkan di Minda, Gerakkan di Jiwa, Zahirkan dengan Daya!
 
16 - 20/04/2016
Forum Antarabangsa Diamond 2016 ke Korea Selatan
 
Aturcara yang padat tetapi semestinya menyeronokkan telah membuatkan para Pemimpin dan pasangan yang menyertai DIF 2016 ke Korea Selatan pulang ke tanah air dengan lipatan kenangan yang sangat mengasyikkan. Cuaca, kebudayaan, persekitaran, juadah dan macam-macam lagi pengalaman berbeza menjadikan pelancongan ini bertambah unik dan menarik.
 
20 & 21/02, 5 & 19/03/2016
Seminar Jantungku Usiaku
 
Objektif seminar ini dilangsungkan jelas bagi menunjukkan keberkesanan rangkaian produk ZHULIAN untuk memelihara kesihatan jantung serta melambatkan proses penuaan. Justeru, para peserta pasti akan bersemangat untuk berkongsi kebaikan produk ZHULIAN kepada para pengguna di luar sana, sekaligus membuka peluang untuk meningkatkan pendapatan kepada lebih ramai orang!
 
9/01, 27/02, 6, 12, 13 & 20/03/2016
Successful Entrepreneur Training Programme (S.E.T.1)
 
Kehadiran beberapa Pemimpin cemerlang dan berjaya untuk berkongsi pengalaman dan pedoman buat para peserta ternyata meniupkan semangat yang luar biasa! Dalam situasi semasa kurang memberangsangkan, penetapan minda yang positif diiringi bukti-bukti kejayaan yang jelas akan menyuntik keyakinan untuk para Pengedar cekal meneruskan usaha bagi mencemerlangkan perniagaan dan impian diri.
 
22-24/01/2016
Seminar Kepimpinan Kebangsaan Ke-47
 
Sekali lagi, Seminar Kepimpinan Kebangsaan telah dilangsungkan di Cameron Highlands, Pahang. Kehangatan semangat mengikuti segala pengisian Seminar menjadikan dingin Tanah Rata tidak terasa. Bahkan perkongsian ilmu, kisah teladan, panduan dan strategi yang dikongsi oleh para Pemimpin dan Penceramah Jemputan telah mencetus inspirasi dan membakar keazaman diri para peserta untuk melancarkan tindakan segera bagi merealisasikan segala yang mereka cita-citakan melalui perniagaan ini! Semoga tahun 2016 ini menjadi tahun yang cemerlang dan terbilang buat Warga ZHULIAN sekalian. Hembusan Inspirasi, Menjulang Aspirasi!