Language : English | Malaysia | 中文
Acara Terdahulu
Acara > Acara Lalu
Acara 2016 :
 
 
16 - 20/04/2016
Forum Antarabangsa Diamond 2016 ke Korea Selatan
 
Aturcara yang padat tetapi semestinya menyeronokkan telah membuatkan para Pemimpin dan pasangan yang menyertai DIF 2016 ke Korea Selatan pulang ke tanah air dengan lipatan kenangan yang sangat mengasyikkan. Cuaca, kebudayaan, persekitaran, juadah dan macam-macam lagi pengalaman berbeza menjadikan pelancongan ini bertambah unik dan menarik.
 
20 & 21/02, 5 & 19/03/2016
Seminar Jantungku Usiaku
 
Objektif seminar ini dilangsungkan jelas bagi menunjukkan keberkesanan rangkaian produk ZHULIAN untuk memelihara kesihatan jantung serta melambatkan proses penuaan. Justeru, para peserta pasti akan bersemangat untuk berkongsi kebaikan produk ZHULIAN kepada para pengguna di luar sana, sekaligus membuka peluang untuk meningkatkan pendapatan kepada lebih ramai orang!
 
9/01, 27/02, 6, 12, 13 & 20/03/2016
Successful Entrepreneur Training Programme (S.E.T.1)
 
Kehadiran beberapa Pemimpin cemerlang dan berjaya untuk berkongsi pengalaman dan pedoman buat para peserta ternyata meniupkan semangat yang luar biasa! Dalam situasi semasa kurang memberangsangkan, penetapan minda yang positif diiringi bukti-bukti kejayaan yang jelas akan menyuntik keyakinan untuk para Pengedar cekal meneruskan usaha bagi mencemerlangkan perniagaan dan impian diri.
 
22-24/01/2016
Seminar Kepimpinan Kebangsaan Ke-47
 
Sekali lagi, Seminar Kepimpinan Kebangsaan telah dilangsungkan di Cameron Highlands, Pahang. Kehangatan semangat mengikuti segala pengisian Seminar menjadikan dingin Tanah Rata tidak terasa. Bahkan perkongsian ilmu, kisah teladan, panduan dan strategi yang dikongsi oleh para Pemimpin dan Penceramah Jemputan telah mencetus inspirasi dan membakar keazaman diri para peserta untuk melancarkan tindakan segera bagi merealisasikan segala yang mereka cita-citakan melalui perniagaan ini! Semoga tahun 2016 ini menjadi tahun yang cemerlang dan terbilang buat Warga ZHULIAN sekalian. Hembusan Inspirasi, Menjulang Aspirasi!